Toekenning van Strategische Transformatiesteun aan CNH Industrial Belgium NV - Zedelgem

Op 23 december 2019

“Deze Vlaamse Regering waardeert ondernemerschap, stimuleert de ondernemerscultuur in Vlaanderen en de groei van onze kmo’s. Daarom kent ze 1 miljoen euro steun toe aan CNH Industrial Belgium voor opleidingen in kader van de productie van balenpersen.”

Strategische transformatiesteun is steun voor grote investerings- en opleidingsprojecten die een transformatie beogen zowel van de onderneming als van de Vlaamse economie.

  • Voor wie? KMO's en grote ondernemingen
  • Voor wat? Investeringen en opleidingen die essentieel zijn voor het doorvoeren van het transformatieproject
  • Bedrag? Basissteun van 8% voor investeringen en 20% voor opleidingen met een maximum van 1 miljoen euro per aanvragende onderneming. Er is ook nog een bonussteun voor de creatie van bijkomende tewerkstelling.
  • Meer info? https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/strategische-transformati...

Meer info over de toekenning aan CNH Industrial Belgium NVVV - Zedelgem:

Toekenning van Strategische Transformatiesteun aan CNH Industrial Belgium NV – Zedelgem

CNH Industrial Belgium nv is marktleider in grote vierkante balenpersen en ontwikkelt een volledig nieuw type balenpers: de Hoge Densiteit (HD)-Baler. De HD-Baler is bedoeld voor een nieuw marktsegment waarin CNH Industrial Belgium nv tot nu toe nog niet actief was. De kosten voor het transport en stockage van de balen maken dat er een stijgende marktvraag is om zoveel mogelijk gewas samen te persen in 1 baal. De nieuwe machine is sterk afwijkend van de bestaande producten. Met de introductie van de HD-Baler zal de onderneming een voorsprong nemen op haar concurrenten.

Voor de opleidingen in het kader van dit transformatieproject wordt een steunbedrag van 1.000.000,00 euro voorgesteld.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is