De N-VA-afdeling in Zedelgem heeft een nieuw bestuur verkozen.

Op 23 februari 2019, over deze onderwerpen: Afdelingsnieuws
Bestuur N-VA Zedelgem 2019

De N-VA-afdeling in Zedelgem heeft een nieuw bestuur verkozen. Niko Larock is de nieuwe voorzitter en Ann Pattyn is de nieuwe ondervoorzitter.

Zaterdagmorgen kwamen de leden van N-VA Zedelgem samen in het oud gemeentehuis van Loppem voor de driejaarlijkse bestuursverkiezingen. Niko Larock zal de komende drie jaar de lokale N-VA-afdeling leiden als voorzitter. Hij was bij de verkiezingen van oktober 2018 de kandidaat van N-VA Zedelgem op de provincieraadslijst en bij de komende verkiezingen in mei 2019 is hij onze kandidaat voor het Vlaams Parlement. Nieuwe ondervoorzitter is Ann Pattyn. Na de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 werd ze de verkozen als gemeenteraadslid voor N-VA.

Het nieuwe bestuur telt 14 bestuursleden. Eddy De Wispelaere, Ann Pattyn, Jean-Pierre De Groodt en An Noë maken als verkozen mandatarissen automatisch deel uit van het bestuur, Dirk Cleenwerck, Marnix Decloedt, José Tordoir, Mieke Grootaert en Marie-Jeanne Clarisse werden herverkozen en maken dus opnieuw deel uit van het bestuur. Daarnaast werden bestuursleden voor de eerste keer verkozen: Niko Larock, Sam Vandoorne, Sabine Dehullu, Danny Meulemeester en Bram Larock.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is